úterý 3. března 2015

Promise fulfilled, Mutants vs. The Chosen #2 are now also in German, Spanish, Portuguese and Russian / Slib splněn, Mutanti vs. Vyvolení 2 nyní také německy, španělsky, portugalsky a rusky


EN: As we already mentioned before we were working on translations of the adventure Mutants vs. The Chosen 2: Traitor to other languages and from early morning today a new version of the game is available on Google Play - you can play it not only in English and Czech, but also in German, Spanish, Portuguese and Russian. So: The promise is finally fulfilled and we can get to another work :). Just remember that if you want to venture into creating your own adventure on GameStylus.com, your game, of course, can be multilingual as well.

CZ: Už několikrát tu padla zmínka, že pracujeme na překladech adventury Mutanti vs. Vyvolení 2: Zrádce do dalších jazyků a od dnešního časného rána je na Google Play nová verze, kterou si hráči můžou zahrát nejen česky a anglicky, ale také německy, španělsky, portugalsky a rusky. Takže: Slib je konečně splněn a my se můžeme pustit do další práce :). Jen připomínáme, že jestli se chcete pustit do tvoření vlastních adventur na GameStylus.com, tak i ty vaše samozřejmě mohou být vícejazyčné.

Žádné komentáře:

Okomentovat