pátek 4. listopadu 2016

Smršť adventur pro tablety a chytré telefony...


(English version here) Tentokrát máme těch novinek najednou víc. Tak nejdřív jen stručně:




V hlavních rolích nových her jsou tentokrát čarodějnice Alice, lovec vesmírných pokladů David a Robert na ostrově 16 sester.

Nejnovější dvoudílná série her o čarodějnici Alici, která právě vychází, je opět ručně kreslená a animovaná. V prvním díle, který je zdarma - a bez jakýchkoli nákupů i bez reklam - se Alice ocitá v Polepšovně pro čarodějnice. Kdo a proč ji tam zavřel? Dá se odtud utéct? A co se stane pak? To jsou jen tři z řady otázek, jejichž zodpovězení je na vás, na hráčích.


Současně vychází i druhý díl s názvem Alice a dračí magie, který přímo navazuje na první příběh. Alice se v něm ocitne v magickém světě, kde bude konečně moci začít plně využívat svých neobyčejných schopností. Pokud ji ovšem nechytí - protože holky z Polepšovny pro čarodějnice tu vrchnost opravdu nemá ráda. Druhý díl je opět bez reklam i bez nákupů v aplikaci, jeho stažení přijde na 44 Kč.

Ještě letos na podzim vyjde i dvojdílná série her o lovci pokladů, kterých po poslední vesmírné koloniální válce zůstalo na různých planetách nepřeberné množství. Jen je třeba vědět, kde hledat. A nenechat se předběhnout. Tohle ovšem David ví - anebo to s hráčovou pomocí rychle zjistí. I Lovci vesmírných pokladů mají ručně kreslenou a animovanou grafiku v duchu klasických point-and-click adventur. Ta je již zcela připravena a nyní probíhají práce na programovém definování logiky lokací hry.

Na přelom let 2016/2017 chystáme celkově čtvrtou sérii dobrodružných her, v níž se Robert z ničeho nic ocitne na ostrově 16 sester. Ty jsou mladé, krásné, ale... Ale něco tu nehraje... Co to je? Tahle hra jako první od GameStylus nabídne nikoli kreslenou, ale předrenderovanou 3D grafiku. Na ní se nyní podle již napsaného scénáře pracuje.

Všechny hry běží na našem engine GameStylus, u kterého průběžně dochází k dalším a dalším vylepšením. I loni vydaná série Mutanti vs. Vyvolení tak například letos dostala vylepšené uživatelské rozhraní nebo takzvaný SuperHelp, díky němuž v okamžiku, kdy si nevíte rady, jak dál, najdete okamžitou pomoc.

Všechny hry jsou vícejazyčné, mimo jiné v Češtině a v Angličtině.

A nezapomeňte, že na GameStylus.com můžete tvořit svoje hry i vy!

Všechny hry GameStylus na Google Play:
https://play.google.com/store/apps/developer?id=Bispiral,+s.r.o.

Všechny hry GameStylus na iTunes (iOS):
https://itunes.apple.com/us/developer/bispiral-s.r.o./id1064960903

Žádné komentáře:

Okomentovat